Asset 71e

Ben je op zoek naar jouw droombaan als triagist?

Vacature Triagist: Ben jij klaar voor de volgende uitdaging als triagist? De Eerstelijn is op zoek naar jou! Flexibele werktijden, een goed salaris en eindeloos veel doorgroei mogelijkheden..

Wil jij flexibel werken en blijven groeien?

Vacature Triagist: werk nu voor de eerste lijn en geniet van de vele voordelen die je krijgt als triagist: opleidingen, goed salaris en flexibele werkuren

Waarom is dit de beste vacature voor triagisten?

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega's!

(Geheel op beschikbaarheid, tot maximaal 36 uur p/w)

Wat ga jij doen?

Als triagist ben jij één van de eerste aanspreekpunten binnen de eerstelijnszorg. Je luistert naar de klachten van de patiënt, voert de triage uit om deze klachten te kanaliseren tot één urgentie, en bepaalt dan de juiste vervolgactie.

Wat heb jij in huis?

  • Je bent gediplomeerd triagist
  • Je bent stressbestendig en kan snel werken
  • Je bent bereid om een interne opleiding van enkele dagdelen en een inwerktraject van ongeveer 5 diensten te volgen

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Vervul jij deze vacature triagist bij De Eerstelijn?

De Eerstelijn is een organisatie met meerdere dienstverleningen in de huisartsen-spoedzorg, zoals het detacheren van professionals in de huisartsenzorg, thuis-triage, coaching en auditing van triagisten op de werkvloer en nog veel meer. Wij streven naar goed opgeleid personeel en continuering in de spoedzorg. Ons doel is om alle huisartsenposten te voorzien van kundige triagisten, basisartsen en geneeskundestudenten.

Direct solliciteren als triagist?

Wil je graag solliciteren voor deze functie? Doorloop dan de stappen hieronder om jezelf aan te melden. Bereid in ieder geval de volgende bestanden voor: CV, Passpoort/ID, Hep B vaccinatie, Diploma, recente certificaten.