Asset 71e

Over Ons

De Eerstelijn weet als geen ander wat er speelt op het gebied van triage. Dit komt door de jarenlange ervaring van de directie, omdat zij zelf in 2015 zijn begonnen als triagist. Daarom is De Eerstelijn als organisatie in staat om alle knelpunten binnen de spoedzorg aan te pakken.

Wij nemen druk weg van uw spoedpost

Wij weten wat u nodig hebt voor uw huisartsenpost en voor de urgentiegerichte spoedzorg. Wij trachten uw organisatie te ondersteunen met de inzet van extra triagisten. Ook helpen wij u met de bijscholing en behoud van uw huidige personeelsbestand.

Hoe het werkt

Alles is erop gericht om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Met al onze relaties gaan wij een samenwerking aan die gebaseerd is op vertrouwen, kwalitatief goede dienstverlening en met het vermogen om snel te schakelen.

De Eerstelijn ontzorgt uw organisatie met:

Onze Visie

De Eerstelijn streeft er samen met u naar om de kwaliteit van de huisartsenposten in heel Nederland te waarborgen. Wij streven naar consistentie, korte lijnen en de inzet van goed opgeleid personeel op de juiste plek. Onze triagisten zitten voor u paraat om in te loggen op de wachtrij en de patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Detachering Triagisten

Er is een steeds groter tekort aan personeel en ondertussen nemen de wachttijden aan de telefoon toe. Ook de drukte op de spoedpost neemt toe en dat is voor zowel personeel als directie een grote uitdaging.

De ontwikkeling van een triagist van topkwaliteit houdt niet op na het volgen van de opleiding. Zelfs als u al een tijdje aan het werk bent, is er altijd ruimte voor verbetering. Daarom biedt De Eerstelijn coaching & audits voor huisartsenposten.

Peer-to-peer coaching

Triage op Afstand

Het is niet altijd nodig dat de triagist bij u op locatie komt. Zelfs vanuit huis kan er een Triagist Op Afstand (TOA) inloggen op uw wachtrij, om uw spoedpost ondersteuning te bieden met het verlichten van de drukte. 

Wij streven niet alleen naar behoud van huidig personeel, maar ook naar het creëren van nieuwe collega’s van uw spoed- of huisartsenpost.

De Eerstelijn biedt namelijk een opleidingstraject voor medisch personeel dat zich wil laten omscholen tot triagist.

Opleidingen