Asset 71e

Peer-to-peer coaching

De ontwikkeling van een triagist van topkwaliteit houdt niet op na het volgen van de opleiding. Zelfs als u al een tijdje aan het werk bent, is er altijd ruimte voor verbetering. Daarom biedt De Eerstelijn coaching & audits voor huisartsenposten. De peer-to-peer coaching is voor triagisten die zichzelf willen verbeteren op het gebied van service, kwaliteit of andere facetten van het vak als triagist.

Als u kiest voor peer-to-peer coaching met de vakmensen van De Eerstelijn, luistert er iemand mee tijdens de telefoongesprekken. Alle bevindingen worden verzameld en uitgewerkt in een overzichtelijk triagerapport. Hierin kunt u lezen wat de beste punten zijn en waar er eventueel nog ruimte is voor verbetering. Tijdens een evaluatiegesprek is er volop ruimte om de bevindingen met elkaar te bespreken.

U kunt er ook voor kiezen om de peer-to-peer coaching op jaarlijkse basis terug te laten keren. Zo weet u zeker dat de triagisten altijd op niveau opereren, om de patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wilt u meer weten over peer-to-peer coaching van De Eerstelijn voor de triagisten van uw spoed- of huisartsenpost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail of via de website. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

men's blue collared top near silver MacBook

Detachering Triagisten

Er is een steeds groter tekort aan personeel en ondertussen nemen de wachttijden aan de telefoon toe.