Asset 71e

Detachering Triagisten

Er is een steeds groter tekort aan personeel en ondertussen nemen de wachttijden aan de telefoon toe. Ook de drukte op de spoedpost neemt toe en dat is voor zowel personeel als directie een grote uitdaging.

Spoedposten hebben dus vaak behoefte aan extra ondersteuning om de alsmaar groter wordende zorg op te vangen. Als personeelsbemiddelaar, opleider (in spé) en coach in triage weten wij als geen ander hoe we dit voor u kunnen bewerkstelligen. Het is onze missie om de grootste zorgen, zoals de steeds maar toenemende wachtrij en de complexer wordende hulpvragen, voor u uit handen te nemen.

De Eerstelijn detacheert triagisten aan huisartsenposten bij u op locatie. In ons bestand hebben wij ervaren en goed opgeleide mensen, die u voor zowel korte als langere duur kunnen ondersteunen. Een ander voordeel is dat wij triagisten vanuit heel Nederland in ons bestand hebben. Zodoende vinden wij altijd een triagist voor u die dichtbij woont en snel op locatie is.

Heeft u meer vragen over wat wij voor uw organisatie kunnen doen om de wachtrij te verkleinen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

white rotary phone beside white ceramic mug

Peer-to-peer coaching

De ontwikkeling van een triagist van topkwaliteit houdt niet op na het volgen van de opleiding.